Om HR


Human Relations er etableret af Lone Andersen, som er autoriseret psykolog (cand.pæd.psych.aut.) med speciale i organisationsudvikling, lærer samt merkonom i personaleudvikling. Endvidere er Lone uddannet i MBKT (Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi) og MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) samt hypnosepsykolog / hypnoterapeut.

Den erhvervsmæssige kompetence er opnået gennem arbejdet som lærer, skoleleder og konsulent med undervisning, personaleledelse, rekruttering/udvælgelse, medarbejder-/lederudvikling og organisationsudvikling i offentlige og private organisationer samt som klinisk psykolog med individuelle samtaler eller forløb i grupper – både med børn, unge og voksne.

Lone har været elitebasketballspiller både på klub- og landsholdsplan (anfører) og har herfra mange lærerige erfaringer i forhold til nå fælles resultater og få succes.


Hun er certificeret i 16 PF og NEO-PIR (personlighedstest), PRF (behovs/motivationstest), MBTI og JTI (personlig typeindikator) samt TCI (en teamtest), som er psykologiske værktøjer, der inddrages i udviklingsforløb efter behov.

Samarbejdspartnere:

Psykologer:
Human Relations har tilknyttet en række erfarne autoriserede psykologer, som indgår i samarbejdet omkring større opgaver og projekter.