Cafémøde: Balancen i livet – Torsdag den 5. september kl 16.00-18.00

Udgivet: aug 22, 2019

På cafémødet på B-hageriet i Hillerød vil jeg fortælle om, hvordan visualisering og hypnoterapi kan hjælpe dig med at finde balancen i livet – lige meget om det gælder præstationsangst, smerter, angst, depression, lavt selvværd, stress, dårlig søvn, utålmodighed og uro eller ændring af adfærd.

Du vil høre om visualisering/ hypnoterapi og selvhypnose, forskning, min praksis og resultater samt introduceres for nogle enkle øvelser, som du vil kunne bruge med det samme.

Hypnose er en tilstand af koncentreret opmærksomhed.

Trance eller en hypnotisk tilstand er noget, vi alle kommer i mange gange dagligt: når man falder ind i sig selv, mediterer, er uopmærksom, når man er ved at falde i søvn eller lige er vågnet, når man lytter koncentreret til musik eller lignende, eller når man “kører på automatpiloten” – så trance kender vi alle.

Denne tilstand bruges I klinisk hypnose til behandling eller ændring af adfærd.

Forskningen viser, at hypnose hjælper både hurtigere og mere effektivt på smerter, astma og en lang række psykiske lidelser end andre terapiformer og kan samtidig nedsætte medicin-forbruget hos syge.

Endvidere er hypnose effektiv I forhold til ændring af adfærd som at forbedre præstationer, rygestop, motion, madvaner og søvn m.m.

Kom og hør mere om denne metode den 5. September kl  16.00-18.00 i B-Hageriet, Slotsgade, Baghuset, Hillerød.

Det er ​gratis​ at deltage til foredraget – dog max. 20 deltagere Drikkevarer & snack købes i caféen fra kl 16. Herefter finder du en plads oppe i Orangeriet på 1. sal og selve foredraget starter kl 16.30.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Tilmelding nødvendig senest fredag den 30. august til:

Psykolog aut. Lone Andersen på mobilnr.: 21246580  eller​​   la@humanrelations.dk

 

 

Reference: Kroniske smerter på højt smerteniveau.

Min skepsis blev gjort til skamme….

 

Da jeg hørte om selvhypnose første gang, må jeg jo nok indrømme, at jeg ikke troede særligt meget på det.

Jeg er mand og jyde med begge ben plantet solidt på jorden.

Jeg har dog gået til psykolog med flere omgange mindfulness, hvilket jeg havde stor glæde af. Da jeg blev tilbudt at blive koblet på Lone Andersen, i et forløb med selvhypnose gik jeg ind i det med åbent sind, men også med en hel del skepsis. Det skulle have chancen, det fik det, og det har jeg ikke fortrudt!

For at være helt ærlig, det gik faktisk rigtig godt den første gang, men da Lone så efter den første selvhypnose begyndte at tale om at bedøve min ene hånd, som derpå skulle bedøve et smerte område ved berøring, var det meget svært at lade være med at grine. Her må jeg dog bøje mig i støvet og tage hatten af…

Jeg har nu ved selvhypnose bedøvet mit dårlige ben flere gange, og jeg kan faktisk være mere fysisk aktiv derefter. En enkelt gang var det som at trække et søm ud af benet, da jeg fjernede hånden – og smerterne næsten forsvandt.

Vi har haft enkelte personlige samtaler face to face, men ellers har vi skypet sammen.

Jeg får tilsendt lydfiler med selvhypnosen, og “udfører” så selv selvhypnosen med lydfilerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale selvhypnosen ved Lone Andersen.

Lidt om grunden til mine kroniske smerter:

Efter en arbejdsulykke hvor jeg ødelagde venstre lægmuskel, lider jeg nu af:

CRPS & Kronisk compartment syndrom.

Kim Strange

Erhvervsnetværk for kvinder

Udgivet: sep 27, 2017

Human Relations starter et nye erhvervsnetværk for kvinder i oktober 2017 i samarbejde med SISU

Erhvervsnetværket vil have fokus på udvikling, ledelse og networking.

Netværket vil være et fortroligt fristed, hvor deltagerne kan opbygge gensidige gode relationer. Du får mulighed for at arbejde målrettet med dine ledelses- og forretningskompetencer samt give og modtage sparring og med mulighed for at ”prøveteste” dine egne forandringsidéer.

Vi tager udgangspunkt i deltagernes udfordringer og arbejder teoretisk og praktisk med forskellige emner, som motivation, viljestyrke, emotionel intelligens, ledelsesstile, coaching, salg, sociale medier, projekter og work-life balance.

Du kan læse mere her:   Invitation – Erhvervsnetværk for kvinder.01

 

Hypnose – en effektiv metode til ændring af adfærd

Udgivet: nov 17, 2014

Hypnose er en bevidsthedstilstand med koncentreret opmærksomhed. Enhver situation, hvor opmærksomheden er koncentreret, er en mulig hypnotisk tilstand, og en hypnotisk tilstand kan derfor også være en vågen og tilsyneladende almindelig tilstand.

Trance eller en hypnotisk tilstand er noget, vi alle kan komme i mange gange om dagen. Det sker når hjernen går ned på alfa- og thetabølgeniveau, f.eks. når man falder i staver, dagdrømmer, er i egne tanker.

“Vi lærer ved at koncentrere os om det, vi ønsker at lære, og ved at gentage det, vi ønsker at lære, for os selv – og ved at forstille os det, vi vil lære. Da hypnose er en tilstand, hvor opmærksomheden er koncentreret, har den relation til indlæring og aflæring. Hypnose giver mulighed for lettere indlæring, men også mulighed for lettere aflæring” (Hypnoterapi i praksis, Jens-Jørgen Graversen, 2012).

Jeg anvender indenfor det erhvervs- og sportspsykologiskeområde bl.a. hypnose som metode ved præstationsangst, forbedring af præstationer, stress, håndtering af særlig sensitivitet og smertelindring. I forhold til private problemstillinger kan det være i forhold til lavt selvværd, eksamensangst, rygestop, trøstespisning, neglebidning, ændring af motionsvaner og smertebehandling.

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på mobilnr. 21246580 eller la@humanrelations.dk

/Autoriseret Psykolog og hypnoterapeut Lone Andersen

Netværksgruppe for projektledere

Udgivet: okt 1, 2013

Human Relations starter i januar en ny netværksgruppe op for projektledere, der gerne vil udvikle de personlige ledelseskompetencer og arbejde med forandringsprocesser, hvor både mennesker og resultater er i fokus.

Du kan læse mere om netværksgruppen her: PL netværksgruppe 01.14

Gå-hjem-møde om særligt sensitive medarbejdere og ledere

Udgivet: sep 24, 2013

Vi inviterer til gå-hjem-møde for HR managers, HR konsulenter / partenere og ledere om karaktertrækket “særligt sensitive mennesker” / HSP (Highly sensitive person) i karriere.

Der vil blive sat fokus på, hvad det betyder at være særligt sensitiv, styrker og udviklingsområder, og hvordan en medarbejder eller leder med det særligt sensitive træk kan udfolde sit potentiale bedst muligt.

Erhvervspsykolog Lone Andersen og projektmedarbejder Katrina Grøn Rindom, Signalprogrammet, Banedanmark vil fortælle om trækket gennem den forskning, der er på området og i praksis ved at beskrive en personlig udviklingsproces samt erfaringer fra coachingsamtaler.

Du kan læse mere om programmet for gå-hjem-mødet her: Gå-hjem-møde HSP i karriere

Tilmelding til Gå-hjem-mødet den 23.10.13 pr. mail til Lone Andersen:

la@humanrelations.dk med angivelse af navn, stilling, virksomhed og tlf.nr.

Gå-hjem-mødet er gratis.

Mindfulness Golf

Udgivet: sep 16, 2013

Mindfulness Golf er Human Relations koncept indenfor mentaltræning i golf.

Mindfulness betyder at være tilstede i nuet, nærværende, koncentreret og opmærksom. Kompetencer, der at afgørende for at lykkes i golf. Ligesom vi træner og udvikler vores tekniske, taktiske eller strategiske kompetencer, er det vigtigt at træne og udvikle de personlige mentale kompetencer. Når vi arbejder med mentaltræning, sætter vi fokus på vores tanker, følelser og kropslige fornemmelser, der påvirker vores adfærd i en konkret situation, således at vi kan lære at håndtere den på en mere konstruktiv og målrettet måde og derved få mulighed for at opnå de bedste resultater.

Mindfulness golf kan med fordel bruges af både elitespilleren, ungdomspilleren, der er på vej og golfspilleren, der gerne vil være bedre og nå sine mål. Har du lyst til at høre mere om Mindfulness Golf, er du velkommen til at kontakte Sportspsykolog Lone Andersen på mobilnr. 21 24 65 80

Du kan få flere informationer om Mindfulness Golf her: Mindfulness golf – intro

Hypnoterapi til forbedring af præstationer

Udgivet: sep 16, 2013

Hvad er hypnose?

I den normale bevidste tilstand opleves og bearbejdes mange forskellige stimuli og sansninger samtidigt. I den hypnotiske trancetilstand fokuseres opmærksomheden på kun én ting. Omgivelserne i øvrigt bliver mindre væsentlige og træder i baggrunden. Dette fænomen forekommer også under ganske almindelige dagligdags omstændigheder, som f.eks. når man falder i staver, bliver opslugt af en god bog, en film eller et stykke musik, jogger, kører bil eller bliver særligt koncentreret om en arbejdsopgave.

Næsten alle mennesker kan hypnotiseres – nogle er meget påvirkelige, og nogle få næsten upåvirkelige. Dette at kunne gå i en hypnotisk tilstand er en medfødt evne, der er forholdsvis stabil gennem hele livet.

Hypnose kan bl.a. anvendes til at øge præstationsevnen i forbindelse med arbejde og idræt, til at stimulere kreativitet og til at bedre kommunikative færdigheder. Endvidere kan hypnose anvendes ved akutte og kroniske smerter samt klinisk behandling af en række fysiske og psykiske diagnoser.

Case – Hypnose af golfspiller: Få selvtilliden tilbage efter ændring af sit slag.

En golfspiller havde mistet selvtilliden efter en ændring af sit slag. Det medførte, at han ikke havde kontrol og kunne udføre det samme sving hver gang. Dette påvirkede hans tro på at kunne spille godt og lykkes i turneringerne. Det var svært at finde den sædvanlige rytme og den følelse af at eje banen, som han plejede at have, – den var helt var forsvundet.
Vi havde en samtale om udfordringen, hvor jeg spurgte grundigt ind til hans følelser, tanker, adfærd og kropslige fornemmelser samt hvordan han gerne ville have, det skulle ændre sig. Herudfra planlagde jeg en hypnose, som blev gennemført den efterfølgende gang. Hypnosen blev optaget på Iphone, således at han selv kunne lytte til den efter behov efterfølgende. Denne hypnose ændrede hans tro på sig selv og han genvandt selvtilliden. Han arbejdede målrettet med det nye sving på en mere konstruktiv måde – og stille og roligt begyndte resultaterne at vende tilbage.

Udviklingsgruppe for særligt sensitive

Udgivet: maj 22, 2013

Jeg starter en ny udviklingsgruppe for særligt sensitive mennesker. Forløbet vil bestå af 4 mødegange á 2 1/2 time, hvor der imellem mødegangene vil være fokus på egen udvikling.

Du vil få viden om det at være særligt sensitiv: styrker, udviklingsmuligheder, overstimulering og svære situationer. Du vil lære nye metoder (visualisering og hypnoterapi/hypnose) til at skabe balance i dit liv og til at håndtere belastninger med. Du vil komme til at arbejde med dig selv som særligt sensitiv både i relation til arbejds- og privatlivet.
Endvidere vil forløbet indeholde sparring og coaching på dine udfordringer og du vil lære at drage selvomsorg. Imellem mødegangene vil du kunne arbejde med nogle af dine udfordringer fra hverdagen (med mulighed for sparring via nettet), og som der vil blive fulgt op på den efterfølgende mødegang.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på la@humanrelations.dk eller mobilnr. 21246580

Datoer: 13.06, 27.06, 15.08 og 29.08 fra kl 19.00-21.30
Pris: 2950 kr
Sted: Human Relations, Slotsgade 48, 1.tv. 3400 Hillerød
Tilmelding: la@humanrelations.dk

Jeg ser frem til din tilmelding / Psykolog aut. Lone Andersen

Gourmetmiddag – Human Relations i samarbejde med iva wine og Restaurant Krydderiet

Udgivet: maj 20, 2013

Human Relations samarbejder med iva wine og Restaurant Krydderiet om en lærerig Gourmetmiddag med Schweiziske vine og mindfuloplevelse fredag den 24. maj 2013 kl 18.00

Der er stadigvæk ledige pladser til denne spændende aften. Du kan læse mere om menuen og de schweiziske vine og mindfulspisning i følgende link:

Gourmetmiddag – menu: Gourmetmiddag med udsøgte Schweiziske vine og mindfuloplevelse –
Schweiziske vine og mindfulspisning: Beskrivelse af vine og mindfuloplevelse

Flot andenplads til Victor Østerby

Udgivet: maj 7, 2013

Nordea Tours i Sverige:

Niklas Bruzelius blev en sikker vinder af Nordea Tours svenske sæsonåbning, men Victor Østerby førte efter første runde og blev samlet nr. 2. Tillykke med den flotte placering i sæsonstarten – håber, at denne sæson byder på mange gode resultater og endnu mere fremgang for dig. Glæder mig til at følge dig gennem sæsonen.