Referencer

HUMAN RELATIONS samarbejder med mange forskellige organisationer, både i den private og den offentlige sektor samt med sportsudøvere og idrætsklubber, der vil gøre en forskel. Vi fremskaffer meget gerne flere referencer i konkrete situationer.

 

Mindfulness Golf:

Sus Gebhard & Jørgen Østerby, forældre til  golfspiller Victor Gebhard Østerby, fortæller her baggrunden for deres valg af Lone Andersen, som mentaltræner for deres søn.

Hvordan hjælper man bedst sit barn til at udvikle sig til den topidrætsudøver, han ønsker sig at blive?

“At dyrke idræt på højt niveau og have mulighed for at opnå de ønskede resultater kræver gode trænere og god selvindsigt. Som forældre kan
vi støtte på mange måder, men decideret mentaltræning må vi overlade til en uddannet mentaltræner. Da vores søn stadig var ung, var det vigtigt for os, at vi fandt en mentaltræner, der havde faglig psykologisk baggrund samtidig med erfaring og interesse i topidrætsudøvere og deres psyke. En anden væsentlig ting for os var og er, at Lone ser forbindelsen mellem præstationer i erhvervslivet og idrætslivet, dvs at mentaludviklingen af vores søn lige så vel kan komme ham til gode i skolen eller i et senere erhvervsliv. Så egentlig investerer vi i vores søns fremtidige liv, hvad det end må byde på. Vi er meget glade for samarbejdet med Lone og føler os trygge ved, at Victor har Lone – både til ting på den korte og lange bane”.

 

Jan Munkesøe, tidligere Infrastukturchef på CBS udtaler:

”Efter at være opsagt i efteråret 2011 har jeg gennemgået et forløb hos Human Relations omkring ”Personlig Branding”. Resultaterne er helt fantastiske. Det kan være meget svært, når man mister sit arbejde at få et overblik over situationen, – hvor skal man starte, hvilke muligheder er der og i øvrigt at holde humøret nogenlunde højt.

Lone var meget dygtig til hurtigt at få blotlagt mine stærke- og svage sider, og de sidste var områder, vi sammen arbejdede videre med. Jeg fik uvurderlig hjælp og sparring til selvudvikling, ansøgninger og til at forstå, hvor meget de sociale medier og professionelle netværk betyder i jobsøgningen. Med enkle Mindfulness værktøjer og en fast møderytme blev dagligdagen pludselig langt lettere at håndtere, og det var helt tydeligt, at der blev mere struktur på jobsøgningen, og at der skete store fremskridt i min måde at håndtere den vanskelig situation på, jeg pludselig var havnet i. Lone har min varmeste anbefaling.”

Udtalelser fra to projektledere, der har deltaget i en UDVIKLINGSGRUPPE FOR PROJEKTLEDERE


Kasper Jørgensen, deltog i gruppen, da han var ansat som IT projektleder, Leo Pharma:
De bløde ledelsesdiscipliner bliver en større del af et projekts succes og der kan kun anbefales af projektledere får fyldt nogle metoder i deres personlige værktøjskasse som kan bidrage til at projektet bliver en succes. Jeg kan helt klart anbefale andre projektledere at deltage i en udviklingsgruppe for projektledere. Formålet for mig var at styrke mine egne personlige ledelseskompetencer og få indblik i, hvordan andre reagere under projektarbejde, og det lykkedes i høj grad. Det er muligt at tage cases med fra hverdag og få sparring om hvordan de ville løse den konkrete problemstilling. Der er en rigtig god fordeling mellem teori og praksis, og materialet er let at tilgå – ikke mindst efter udviklingsforløbet.


Klaus Wendelbo, deltog i gruppen, da han var redaktør, TV 2 east:

Lone Andersen er troværdig, rolig og professionel, hvor der er styr på små og store detaljer, og hvor man fornemmer, at hun har en stor viden, som hun meget gerne vil dele med os. Lone er meget tillidsskabende, hvilket gør at man er parat til at tage imod og udvikle sig. Hun er meget dygtig til sit job. Dybest set handler det om, at jeg vil holde øje med, hvad Lone tilbyder af udviklingsforløb i fremtiden, fordi jeg synes, jeg får noget ud af at være sammen med hende … jeg lærer noget … om andre, om mig selv. Jeg kan mærke, at forløbet i udviklingsgruppen for projektledere har ændret min opfattelse af ledelse og af mig selv på en.