Cafémøde: Balancen i livet – Torsdag den 5. september kl 16.00-18.00

Udgivet: aug 22, 2019

På cafémødet på B-hageriet i Hillerød vil jeg fortælle om, hvordan visualisering og hypnoterapi kan hjælpe dig med at finde balancen i livet – lige meget om det gælder præstationsangst, smerter, angst, depression, lavt selvværd, stress, dårlig søvn, utålmodighed og uro eller ændring af adfærd.

Du vil høre om visualisering/ hypnoterapi og selvhypnose, forskning, min praksis og resultater samt introduceres for nogle enkle øvelser, som du vil kunne bruge med det samme.

Hypnose er en tilstand af koncentreret opmærksomhed.

Trance eller en hypnotisk tilstand er noget, vi alle kommer i mange gange dagligt: når man falder ind i sig selv, mediterer, er uopmærksom, når man er ved at falde i søvn eller lige er vågnet, når man lytter koncentreret til musik eller lignende, eller når man “kører på automatpiloten” – så trance kender vi alle.

Denne tilstand bruges I klinisk hypnose til behandling eller ændring af adfærd.

Forskningen viser, at hypnose hjælper både hurtigere og mere effektivt på smerter, astma og en lang række psykiske lidelser end andre terapiformer og kan samtidig nedsætte medicin-forbruget hos syge.

Endvidere er hypnose effektiv I forhold til ændring af adfærd som at forbedre præstationer, rygestop, motion, madvaner og søvn m.m.

Kom og hør mere om denne metode den 5. September kl  16.00-18.00 i B-Hageriet, Slotsgade, Baghuset, Hillerød.

Det er ​gratis​ at deltage til foredraget – dog max. 20 deltagere Drikkevarer & snack købes i caféen fra kl 16. Herefter finder du en plads oppe i Orangeriet på 1. sal og selve foredraget starter kl 16.30.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Tilmelding nødvendig senest fredag den 30. august til:

Psykolog aut. Lone Andersen på mobilnr.: 21246580  eller​​   la@humanrelations.dk

 

 

Reference: Kroniske smerter på højt smerteniveau.

Min skepsis blev gjort til skamme….

 

Da jeg hørte om selvhypnose første gang, må jeg jo nok indrømme, at jeg ikke troede særligt meget på det.

Jeg er mand og jyde med begge ben plantet solidt på jorden.

Jeg har dog gået til psykolog med flere omgange mindfulness, hvilket jeg havde stor glæde af. Da jeg blev tilbudt at blive koblet på Lone Andersen, i et forløb med selvhypnose gik jeg ind i det med åbent sind, men også med en hel del skepsis. Det skulle have chancen, det fik det, og det har jeg ikke fortrudt!

For at være helt ærlig, det gik faktisk rigtig godt den første gang, men da Lone så efter den første selvhypnose begyndte at tale om at bedøve min ene hånd, som derpå skulle bedøve et smerte område ved berøring, var det meget svært at lade være med at grine. Her må jeg dog bøje mig i støvet og tage hatten af…

Jeg har nu ved selvhypnose bedøvet mit dårlige ben flere gange, og jeg kan faktisk være mere fysisk aktiv derefter. En enkelt gang var det som at trække et søm ud af benet, da jeg fjernede hånden – og smerterne næsten forsvandt.

Vi har haft enkelte personlige samtaler face to face, men ellers har vi skypet sammen.

Jeg får tilsendt lydfiler med selvhypnosen, og “udfører” så selv selvhypnosen med lydfilerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale selvhypnosen ved Lone Andersen.

Lidt om grunden til mine kroniske smerter:

Efter en arbejdsulykke hvor jeg ødelagde venstre lægmuskel, lider jeg nu af:

CRPS & Kronisk compartment syndrom.

Kim Strange