Erhvervsnetværk for kvinder

Udgivet: sep 27, 2017

Human Relations starter et nye erhvervsnetværk for kvinder i oktober 2017 i samarbejde med SISU

Erhvervsnetværket vil have fokus på udvikling, ledelse og networking.

Netværket vil være et fortroligt fristed, hvor deltagerne kan opbygge gensidige gode relationer. Du får mulighed for at arbejde målrettet med dine ledelses- og forretningskompetencer samt give og modtage sparring og med mulighed for at ”prøveteste” dine egne forandringsidéer.

Vi tager udgangspunkt i deltagernes udfordringer og arbejder teoretisk og praktisk med forskellige emner, som motivation, viljestyrke, emotionel intelligens, ledelsesstile, coaching, salg, sociale medier, projekter og work-life balance.

Du kan læse mere her:   Invitation – Erhvervsnetværk for kvinder.01