Mindfulness Golf

Udgivet: sep 16, 2013

Mindfulness Golf er Human Relations koncept indenfor mentaltræning i golf.

Mindfulness betyder at være tilstede i nuet, nærværende, koncentreret og opmærksom. Kompetencer, der at afgørende for at lykkes i golf. Ligesom vi træner og udvikler vores tekniske, taktiske eller strategiske kompetencer, er det vigtigt at træne og udvikle de personlige mentale kompetencer. Når vi arbejder med mentaltræning, sætter vi fokus på vores tanker, følelser og kropslige fornemmelser, der påvirker vores adfærd i en konkret situation, således at vi kan lære at håndtere den på en mere konstruktiv og målrettet måde og derved få mulighed for at opnå de bedste resultater.

Mindfulness golf kan med fordel bruges af både elitespilleren, ungdomspilleren, der er på vej og golfspilleren, der gerne vil være bedre og nå sine mål. Har du lyst til at høre mere om Mindfulness Golf, er du velkommen til at kontakte Sportspsykolog Lone Andersen på mobilnr. 21 24 65 80

Du kan få flere informationer om Mindfulness Golf her: Mindfulness golf – intro