Udviklingsgruppe for særligt sensitive

Udgivet: maj 22, 2013

Jeg starter en ny udviklingsgruppe for særligt sensitive mennesker. Forløbet vil bestå af 4 mødegange á 2 1/2 time, hvor der imellem mødegangene vil være fokus på egen udvikling.

Du vil få viden om det at være særligt sensitiv: styrker, udviklingsmuligheder, overstimulering og svære situationer. Du vil lære nye metoder (visualisering og hypnoterapi/hypnose) til at skabe balance i dit liv og til at håndtere belastninger med. Du vil komme til at arbejde med dig selv som særligt sensitiv både i relation til arbejds- og privatlivet.
Endvidere vil forløbet indeholde sparring og coaching på dine udfordringer og du vil lære at drage selvomsorg. Imellem mødegangene vil du kunne arbejde med nogle af dine udfordringer fra hverdagen (med mulighed for sparring via nettet), og som der vil blive fulgt op på den efterfølgende mødegang.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på la@humanrelations.dk eller mobilnr. 21246580

Datoer: 13.06, 27.06, 15.08 og 29.08 fra kl 19.00-21.30
Pris: 2950 kr
Sted: Human Relations, Slotsgade 48, 1.tv. 3400 Hillerød
Tilmelding: la@humanrelations.dk

Jeg ser frem til din tilmelding / Psykolog aut. Lone Andersen